This text is replaced by the Flash movie.
   

 Tilføj RyeFoto.dk
til foretrukne

Firefox: Ctrl+D
Mac: Æble+D
 

Boudoir Fotografering
- model information


Jeg ved ikke hvordan jeg skal posere?

Det skal du ikke være ked af, vi skal nok finde ud af det sammen. Jeg guider dig, viser eksempler og positurer og vi finder den stil der netop passer til dig og dine ønsker til billederne.

Du kan evt. øve dig foran spejlet og se hvilke sider du præsenterer dig bedst fra.
Efter et stykke tid foran kameraet så flytter du dig sikkert rundt imellem flere poseringer uden at tænke særligt meget over det.

Jeg er lidt nervøs ved det hele?

Du skal bare være dig selv, det er helt normalt at være nervøs inden man skal fotograferes, specielt når man er let eller slet ikke påklædt.

Når du ankommer, snakker vi om ønsker, ideer, grænser, ser fotos og positurer igennem og inden længe så slapper langt de fleste ret hurtigt af.

Du kan altid ringe og få en mere detaljeret snak om det hele.


Må jeg tage nogle med til optagelserne?

Ja, du skal være tryg når du er her, så vil du ikke være alene er du velkommen til at ven eller veninde med. Der er altid en kop kaffe, the eller sodavand.

Hvordan foregår det?

Du forbereder dig hjemmefra, finder det tøj du vil bruge, makeup, lange støvler, stiletter, lingeri, kjoler, hatte, fjerboa etc. alt efter hvilke fotos du gerne vil have lavet.

Hvis det er en gave til manden/kæresten er det måske en ide at tage hans ynglings skjorte eller fodbold trøje med.
Har du noget musik du kunne forestille dig ville være rart at høre så tag det med.

  • Ankom gerne i løst siddende tøj, da mærker fra stramtsiddende tøj og undertøj, kan være længe om at forsvinde.

Efter fotograferingen

Når fotograferingen er overstået, så kigger jeg alle billederne i gennem og fjerner dem hvor der er lukkede øjne eller andre årsager til de ikke er gode.

Alle de resterende billeder pakker jeg til en zipfil i høj opløsning, som jeg lægger op på min server, hvor du kan hente dem når det passer dig.

Så kan du i ro og mag kigge dem alle sammen i gennem og uden stress vælge de fem du synes der skal retoucheres. Det er dine billeder og dermed sikres at det er de billeder du synes er bedst du modtager og ikke dem jeg synes.

Efterfølgende vil du modtage de bearbejdede billeder i 3 forskellige versioner, en farve, sort hvid og en yderligere efter dit valg, så der er klar til print. (Som du kan se på billedet øverst på siden) Skulle der efterfølgende være flere billeder du gerne vil have bearbejdet finder vi også ud af det.

I modsætning til mange andre fotografer i denne genre, så får du alle billederne med i høj opløsning og skal ikke betale ekstra for at få dem.
Dette er ofte et af de områder, hvor mange bliver overrasket over de ikke får dem automatisk, men efterfølgende skal betale pr. stk.


Hvis du gerne vil have at dine billeder kommer med på mit online portfolie, så bliver alle de billeder jeg bruger retoucheret og klar til print uden beregning, så du ikke behøver at nøjes med de fem. Men huskBoudoirmodel

INGEN fotos fra optagelserne vil blive brugt her på siden eller andre steder uden din tilladelse.

Billederne på ryefoto.dk er ikke modelbilleder, det er billeder fra fotoshoots med nuværende kunder. Alle har de givet ryefoto.dk lov til at anvende deres billeder.

De kan give dig en ide om hvad der tilbydes. Billederne er typiske eksempler på hvad du kan forvente i forbindelse med din egen boudoirfotografering.

Jeg spørger efter optagelserne, hvis der er fotos som jeg finder særlig interessante så de evt. kan komme online.Hvorfor bestille boudoirfotografering?

Som nævnt er billederne ofte en romantisk gave fra en kone til sin mand på deres bryllupsdag som morgengave.

Men Boudoir fotografering er også en helt speciel gave enhver kvinde kan give sig selv. Uanset alder eller kropsbygning er boudoirfotografering, en fantastisk måde at forevige dig selv i form af en serie flotte billeder.

Der er også andre grunde til at folk bestiller boudoir fotografering.  
Måske er du lige færdig med en hård omgang fitness og har lyst til at få billeder af dig selv i top form.
Måske er du glad for dine runde former. Måske mangler du lige DET billede til din datingprofil eller det kan f.eks. være for at få afprøvet modeldrømme.
Det kan også være billeder af din flotte struttende mave, enten alene eller sammen med faderen.

Alle årsager er lige gode.

Finder I ikke præcis det I søger?
– så kontakt mig alligevel, til en uforpligtigende snak.

Kig omkring på websitet og hent inspiration til hvordan du/I ønsker jeres billeder, mulighederne er næsten uendelige.

 

 Send mail for mere information
 Feedback fra modellerne
Morgengave 1799,-

morgengave

 Morgengave
Tilmeld dig Ryefotos
Nyhedsbrev her

Nyhedsbrev Ryefoto
Nyheder, tilbud og andet.
Sendes ca. 6 gange årligt.
 Læs mere

Facebook Ryefoto
 Læs mere