This text is replaced by the Flash movie.
   

 

Hvad betyder Boudoir?


Boudoir betyder

Boudoir var historisk set en del af den private suite af værelset til en dame, til badning og påklædning, der støder op til hendes sovekammer.

I senere perioder blev boudoir anvendt som et privat salon, og blev anvendt til andre aktiviteter, såsom broderi eller tilbringe tid sammen med sin romantiske partner. Udtrykket blev brugt mest i starten af den 20. århundrede.

 

 Se eksempler på Boudoir fotos
 Info om Boudoir fotosession
 Send mail for mere information
 Feedback fra modellerne

Boudoir fotografi betyder

Udtrykket "boudoir" er også en genre af fotografering. Typisk skudt i en fotografs atelier eller hotel suites, er det blevet moderne at skabe et sæt af sanselige eller seksuelt orienteret billeder af kvinder.

Den mest almindelige manifestation af moderne boudoir fotografering er at tage variationer af oprigtige og stillet fotografier af emnet delvis påklædt eller i lingeri.

Nøgenhed er oftere underforstået end eksplicit.
Kommercielt er genren ofte afledt af et marked for brude til at overraske deres fremtidige ægtemænd med, billederne bruges som morgengave dagen efter deres bryllupsdag.

Andre motiver eller inspiration til boudoir fotografering omfatter Valentinsdag, fødselsdage, vægttab, graviditet, jubilæer og for soldater og kvinder i udlandet.

Boudoir fotografering kan i nogle tilfælde skelnes mellem andre fotograferings genrer som glamour fotos, kunstnerisk nøgen fotografering og erotisk fotografering.
”Boudoir portræt” beskriver et billede mere elegant end "erotisk portræt" eller "seminøgen portræt".
"Best of" Slideshow
Nudeart slideshow De bedste Boudoir og Nudeart billeder i et HD Slideshow.
 Se det her

Morgengave 1799,-

morgengave
 Morgengave